Een bouwdroger huren

Een bouwdroger huren? Bij DryAir huur je de goedkoopste bouwdrogers van België en Nederland.
Gratis vochtmetingen en advies van een specialist.

Heb je vocht in de muren, waterschade aan je woning of je gaat verbouwen? Dan is het een goed idee om een bouwdroger te huren bij DryAir, zo droog jij de ruimtes snel en efficiënt. Je bespaart hierdoor niet alleen veel geld, maar krijgt ook gespecialiseerd advies van een expert in bouwdroging. Dit zorgt ervoor dat je het beste en meest duurzame resultaat behaalt tijdens het gebruik van een bouwdroger.

Voordat je overgaat tot het huren van een bouwdroger heb je vast een aantal vragen. Deze proberen we te beantwoorden in dit artikel. Voor al je vragen over het huren van een bouwdroger bij DryAir kan je natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

Wat kost een bouwdroger huren?

Een belangrijke factor wanneer je een bouwdroger gaat huren is de huurprijs.
DryAir verhuurt alleen bouwdrogers van hoge kwaliteit, namelijk de bouwdroger DF400 en de bouwdroger DF800. DryAir is de partner om goedkoop een bouwdroger te huren. We zijn dé goedkoopste verhuurder van bouwdrogers in België en Nederland! Heb je elders lagere prijzen gezien? Dan betalen wij het verschil terug.

De kosten voor het huren van deze bouwdrogers:

Bouwdroger DF400
€ 118,30 excl.btw voor 2 weken
€ 166,60 euro excl.btw voor 4 weken

Bouwdroger DF800
€ 146,30 euro excl.btw voor 2 weken
€ 222,60 euro excl.btw voor 4 weken

Naast de verhuur van losse bouwdrogers vind je bij DryAir ook promopakketten met een kachel en ventilator. Bekijk de promopakketten hier.

Bij DryAir word je geholpen door experts op het gebied van bouwdroging. Dit zorgt voor het optimale resultaat tijdens het droogproces.

Wij bieden:

  • Steeds gratis advies door een bouwdroog-deskundige
  • 2x gratis vochtmeting VÓÓR en NA de droging
  • Gratis levering, installatie, opruiming en afhaling vanaf 4 weken huur, zelfs op verdieping
  • Waterafvoer inbegrepen met automatische waterafvoer of elektrische pomp
  • Gratis verlengkabels
  • Geen waarborg

Welke bouwdroger heb ik nodig?

DryAir verhuurt de bouwdroger DF400 en de bouwdroger DF800. Deze zijn de beste op de markt en zeer robuust, waardoor ze ook in barre omstandigheden hun werk doen. Deze bouwdrogers kan je nergens in België en Nederland zó goedkoop huren als bij DryAir.

Bouwdroger DF400
Voor een ruimte tot 400 m³ raden wij het aan om de bouwdroger DF400 te huren. Deze bouwdroger ontvochtigt tot 75 liter per 24 uur. Deze compacte bouwdroger is ideaal voor appartementen.

Bouwdroger DF800
Voor een ruimte tot 800 m³ raden wij het aan om de bouwdroger DF800 te huren. Deze bouwdroger ontvochtigt tot 150 liter per 24 uur. Deze zeer krachtige bouwdroger wordt het meest gebruikt op bouwprojecten.

Hoe veilig is een bouwdroger?

Wanneer je een bouwdroger huurt versnel je het natuurlijke droogproces. Dit is niet schadelijk voor je woning. Condensatiedrogen met een bouwdroger is zelfs een 100% veilige methode, waarbij het risico op barsten of scheuren bijna tot 0 beperkt wordt.

Hoe snel droogt een bouwdroger?

Hoe snel een bouwdroger de omgeving droogt hangt af van een aantal factoren en is niet direct te zeggen. Gaat het bijvoorbeeld om een net geplaatste stuclaag? Of juist om een oudere vloer, die door waterschade erg nat geworden is? De specialisten van DryAir weten door ervaring hoe een droogproces verloopt.
Daarnaast krijg je wanneer je een bouwdroger huurt bij DryAir 2 gratis vochtmetingen.

Hoe weet ik wanneer iets droog is?

Hoewel er bij bepaalde oppervlakken natuurlijk wel gezien kan worden dat het nat is, kan je niet zien of het helemaal droog is. Het vocht dringt immers diep de oppervlakken in. Om voor onze klanten optimaal resultaat te garanderen biedt DryAir een gratis vochtmeting vooraf en achteraf.

Bekijk hier onze complete pakketten voor het beste resultaat.

Waar plaats ik een bouwdroger?

Een bouwdroger plaats je in het midden van de ruimte die gedroogd moet worden. Het is belangrijk dat er geen tocht van buiten door kieren bij ramen en onder deuren naar binnen komt. Gebruik eventueel bouwzeilen om de ruimte tochtvrij te maken.

Huur je naast de bouwdroger ook een kachel bij DryAir? Zorg er dan voor dat deze niet te dicht bij elkaar geplaatst worden. Zo voorkom je dat de warme lucht die de kachel uitblaast direct wordt opgezogen door de bouwdroger.

Kan een bouwdroger gebruikt worden voor het drogen van stucwerk?

Ja, een bouwdroger kan absoluut gebruikt worden voor het drogen van stucwerk! Door het droogproces van het stucwerk te versnellen voorkom je de kans op schimmelvorming en kunnen de muren sneller afgewerkt worden. Hou er wel rekening mee dat de bouwdroger pas 48 uur na het plaatsen van het stucwerk ingezet mag worden, om schade aan de muren te voorkomen.

Een goedkope bouwdroger huren?
Huur je bouwdroger bij de goedkoopste verhuurder van België en Nederland

Zoals je kunt lezen is een bouwdroger huren een slimme zet tijdens het bouwen of verbouwen van een pand of in het vervelende geval dat er waterschade optreedt.

Wij zijn niet alleen maar de goedkoopste verhuurder van België en Nederland, de experts van DryAir staan steeds voor je klaar om je te adviseren voor het beste én snelste resultaat.

DryAir levert zowel in België als in Nederland. Ons werkgebied in België is ongeveer 110 kilometer rondom Kinrooi. Wij helpen u graag in onder andere Limburg, Antwerpen, Brussel, Leuven, Turnhout, Hasselt, Luik en Mechelen. Maar DryAir komt ook graag langs in West-Vlaanderen.

Ons werkgebied in Nederland beslaat onder andere uit geheel Limburg en onder andere de omgeving van Eindhoven, Breda, Helmond, Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Veghel.

Woont u net buiten ons werkgebied? Geen probleem. Neem dan vooral contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Meteen goedkoop een bouwdroger huren

Of laat je adviseren door een expert van DryAir.