3 redenen om te kiezen voor bouwdroger specialist

24 jan 2023 | Advies

Wil je bouwdrogers huren voor een bouwproject of een ruimte die ontvochtigd moet worden? Dan kan je daarvoor terecht bij verschillende bedrijven die bouwapparatuur verhuren.
Toch haal je de beste resultaten wanneer je je bouwdroger te huren bij een ervaren bouwdroger specialist. Deze specialist in bouwdroging geeft je advies op maat, weet precies wat je nodig hebt en waar je de bouwdroger moet plaatsen om de ruimte of ruimtes zo efficiënt mogelijk te drogen. Bij DryAir Bouwdrogers krijg je naast eerlijk advies, levering op locatie, waterafvoer en verlengsnoeren óók 2 vochtmetingen gratis. Zowel voor, als na het droogproces! Zo weet je zeker dat je de beste resultaten hebt.

Waarom zou je bij een bouwdroger specialist huren?

Als je huurt bij een ervaren droogspecialist krijg je meer dan alleen de bouwdroger. Je krijgt ook hun expertise en jaren ervaring erbij!
Door je goed te laten adviseren behaal je namelijk de allerbeste resultaten.

Een specialist weet precies welk type en grootte bouwdroger het meest geschikt is voor jouw project. De droogspecialist adviseert hoeveel bouwdrogers je nodig hebt en hoe lang je de bouwdrogers het beste kan huren. DryAir verhuurt alleen bouwdrogers van het allerbeste merk DryFast, maar heb je de DF400 of de DF800 nodig? En is het slim om er een kachel en ventilator bij te huren? Wij vertellen het je graag!

Een bouwdroger expert denkt ook met je mee over de perfecte plaatsing van elk apparaat, zodat het zo efficiënt mogelijk werkt. De plaatsing van een bouwdroger

Kort gezegd zijn er dus 3 redenen waarom je het beste kunt huren bij een bouwdroger specialist:

 

1. De juiste bouwdroger voor de klus

Een specialist in bouwdrogers weet precies welke bouwdroger of welk promotiepakket inclusief kachel en ventilator het meest geschikt is voor jouw project. Het juiste model en de juiste maat zorgen ervoor dat je apparatuur efficiënt en effectief werkt tijdens de hele klus. Het gaat er niet alleen om de juiste apparatuur te krijgen; een vakman bij de hand hebben betekent dat hij advies kan geven over het beste gebruik en ervoor kan zorgen dat alles soepel verloopt.

2. Oplossingen die ook leuk zijn voor de portomonnee

Als je huurt bij een ervaren specialist, zoals DryAir, kun je er zeker van zijn dat hij oplossingen biedt die zijn afgestemd op jouw behoeften en situatie.
Door advies op maat te geven, de apparatuur goed te plaatsen, de juiste droogtijd aan te houden en de gratis vochtmeting te doen zorgen jullie er samen voor dat de ruimte écht goed gedroogd is. Dit bespaart niet alleen geld tijdens het droogproces, maar op de lange termijn! Geen krimpscheuren, dankzij vakkundig advies én (niet onbelangrijk) hoe droger de ruimte, hoe lager de stookkosten de komende jaren zullen zijn!

3. Je weet zeker dat het goed zit

Met een bouwdroger specialist onder de knop heb je meer gemoedsrust. Hoewel bouwdrogers volledig veilige apparaten zijn is het fijn om te weten dat er iemand paraat is die jarenlange ervaring heeft en de bouwdrogers van binnen en buiten kent – geen stress dus! DryAir komt de bouwdrogers brengen en ophalen. Je krijgt de verlengsnoeren en waterafvoer erbij en als je 4 weken of langer huurt dan plaatsen wij de installatie gratis voor je. Wel zo gemakkelijk!

Voor de beste resultaten kies je voor DryAir! Dé bouwdroger specialist!

Na het lezen van dit artikel kan je maar één conclusie trekken:

Jouw bouwdrogers huren bij een echte bouwdroger specialist is het beste wat je kan doen als je wilt dat jouw bouwproject of andere vochtige ruimte zo goed mogelijk droogt!

Reserveer dus direct jouw toestel óf neem contact op voor advies op maat.

Met één klik onze expertise krijgen

De experts van DryAir adviseren je graag welke bouwdroger geschikt is voor de ruimte die jij wilt drogen.